FyreUK Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Nick:FyreUK Data i godzina 30.06.2017 - 12:24:34 Mapa:de_dust2 SteamID/IP: STEAM_2:0:489556549 Uzasadnienie:Ja nie bugowałem skrzynek nawet nie wim jak się to robi mi naprawde zależy na graniu na tym serwerze jest fajny i miła atmosfera proszę unbanujcie mnie to nie ja bugowalem tylko Novakhino jeśli mnie unbanujecie ode wszystkie skrzynki adminom PROSZE z góry dzięki ale pewnie nie bo mi nie uwierzycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara <3 Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Po 1 nie spam UB.2 sprawa to ma decydować UBT nie my. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FyreUK Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 5 minut temu, Twoja Stara <3 napisał: Po 1 nie spam UB.2 sprawa to ma decydować UBT nie my. ok sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi