Mrs.Hejter_ Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: Mrs.Hejter_ Godzina, data zdarzenia: 25-06-2017 15:13 Mapa: Only AWP STEAM_ID / IP: 1140734118 176.107.109.93 Uzasadnienie: Dostałem bana na tym serwerze tylko że nigdy na nim nie grałem , dobrałem perma i teraz niemoge grać na wszystkich serwerach. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Mrs.Hejter_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Jesteś tak bezczelny i jeszcze masz czelność i odwagę się odwołać? Szczyt chamstwa i prostactwa moim zdaniem... Zapraszam na seans, bardzo ładnie grasz, czysty skill po Demko numer 1. http://www66.zippyshare.com/v/zrJyqntS/file.html Demko numer 2. http://www66.zippyshare.com/v/PzxkYP2b/file.html @Bezzi Obejrzyj jak Ci się nudzi. (Demka mogą być krótkie, lecz na pewno na nich widać jego grę, krótkie z powodu iż nie chciałem przechodzić na drugie konto, a na koncie Th3End zapomniałem hasła, więc z niego nagrywałem ) a Podczas rozmowy z graczem, "dowiedziałem się", że grał na w ogóle innym serwerze (na moim) i być może pokryło się IP/SID. To co byłem w stanie, wytłumaczyłem mu. Karolku, to jest aim, a jeśli się nie mylę, to pod aima nie potrzeba rozpiski (chyba, że coś się zmieniło, od kiedy odszedłem), więc no. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Th3End sypkilopez dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Jedyne co zauważyłem na pierwszym demku to 14:33 po strzale celownik przeskoczył na prawo po czym wrócił na swoje miejsce. Niestety drugiego demka nie jestem w stanie otworzyć dopóki nie ogarnę mapy awp.bsp, a szczerze mówiąc nie mogę jej znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 @Th3End a gdzie rozpiska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Na życzenie. szejk.dem 02;36 Nienaturalny ruch celownika +B 03;16 Kolejny nienaturalny ruch celownika +B 03;54 To samo co wyżej +B szejkerszejker.dem 14;32 Nie nacelowował, a jednak zabił... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 2:36 +B 3:16 +B 3:54 +B Zapraszam do zrobienia 100 reklam dla sieci w celu uzyskania UB. Th3End dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi