imxkvbus Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, mam pytanie dotyczące sklepu internetowego serwera Doładowałem sporo środków do portfela i chciałem się zapytać, czy po resecie na serwerach topek, lvli i innych, znikna mi te środki, czy pozostaną? Ponad 70zł do portfela władowałem, licząc że 17zł w portfelu to 30zł sms'em to jest troche kasy, więc nie chciałbym tego stracić. Nie znalazłem odpowiedniego działu, aby zadać te pytanie, więc pisze to tutaj. Dziekuje i pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2017 przez imxkvbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Portfel w sklepie to portfel w sklepie, a serwer to serwer. Po resecie topek, lvli itp. tracisz jedynie level, skiny i masz wyzerowane statystyki. Aktywne premki/vipy też Ci przechodzą tak samo jak kasa w portfelu. Dla pewności - mówimy o portfelu w sklepie http://aquax.hekko24.pl/smsshop2/ ? imxkvbus dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imxkvbus Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Tak, tak dzieki za pomoc, do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi