RuDzik12 Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Witam ! Nazywam się Marcin " RuDzik ", chciałbym złożyć podanie na administratora serwera Multi-Head [CS:GO AWP]. Dlaczego składam podanie? Dlatego, że na serwerze tym gra dużo osób i wiele z nich narzeka na graczy którzy się odpalają ( aim i wh ). Myślę, że nadaję się na administratora, gdyż potrafię dogadywać się z ludźmi, bardzo często jestem aktywny na serwerze, uwielbiam pomagać innym i nie potrafię patrzeć jak inni gracze oszukują. Zapomniałbym dodać, że z siecią waszych serwerów mam do czynienia jakieś 2 lata, aktualnie mam 16 lat. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i o jak najszybszy kontakt. Pozdrawiam bardzo serdecznie Rudzik =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 A ja odrzucę za 24 godziny a dlaczego? Jeśli nie będzie wzoru: Nick: Wiek: Doświadczenie (w byciu adminem): Znajomość AMXX (W skali 1-10): Staż w CS-sie:Steam / NonSteam: Dlaczego Ty: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kontakt: Link do GameTracker'a: Plus Linku do GT odrzucę podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Multi konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi