piston Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 (edytowane) NickKrol Albanii :Wiek27 :Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na wiel serverowniach ale nie przetrwały długo ... bardzo niska aktywność graczy Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:10 lat-z przerwami Steam / NonSteam:Stem Dlaczego Ty: często na servie jest dożo Adminów ale sa momenty kiedy ich nie ma wiadomo każdy ma swoje prywatne sprawy a gra w cs to odskocznia od rzeczywistość hobby, czasem wylewny ale w granicach ludzkiego rozsądku :Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a 2-4 godzin :Kontakt:stem ,forum pw Link do GameTracker'a https://cache.gametracker.com/player/Krol Albanii/80.72.43.106:27022/ Podanie Złożyłem 2 raz dla tego że od piątku nie mogę się nikogo do prosić o zdjęcie warnu i odblokowanie starego podania kod zwrotny jest i w dziale odpracowania warnów też napisane Proszę nie zamykać tematu Edytowane 13 Czerwca 2017 przez piston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Jestem na Tak ! Steam Wiek Staż w cs Kulturalny Często gra Spam u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Po co drugi temat? Wyraźnie jest napisane, że jak odpracujesz warna to masz poprosić kogoś o otwarcie tamtego podania. /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi