Mariola Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Tło na YouTube Tematyka:Gry i Game-play Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):I tu jest haczyk,Graficy sieci zaskoczcie mnie (By tematyka się zgadzała) Kolorystyka:Wedle Uznania(Kobieca :D) Rozmiar:2560x1440 albo mniejszy 1600x1280 Napis:Sandra Sendi Inne uwagi:Prosiłabym by praca była estetyczna, Napis ładnie pasował Dziękuję innych uwag nie mam.Tło nie może przekraczać 4 mb PS:Graficy polegam na was Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Mariola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) @Mariola jutro ogarne wporządku? Edit// Przepraszam że musiałaś tak długo czekać Taki efekcik @Mariola ? Edytowane 16 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ Mariola dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) 12 godzin temu, ~KUCYK~ napisał: @Mariola jutro ogarne wporządku? Dobrze Będę wdzięczna Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Mariola KUCYK! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) A mógłbyś zrobić wersje bardziej gdzie występują kolory róż błękit coś takiego z takim efektem przyciemniania jak jest ? Dasz radę ? Tak już robię Edytowane 16 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 W ciągu 48h Twoje zlecenie zostanie zamknięte ze względu na brak aktywności z Twojej strony. Pisałem PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Dziewczyna wczoraj sie wypowiedziala w podaniu czego oczekuje od Ciebie a Ty jej mowisz, ze w ciagu 48h jej zlecenie zostanie zamkniete ze wzgledu na brak aktywnosci z jej strony? XDDDDDDDDD VEX` i Bezzi dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 @~KUCYK~ wybacz, że pisze, ale proszę Cie naucz sie czytać ze zrozumieniem. Kobieta poprosiła Cie o inną grafikę zacytuje. Dnia 16.06.2017 o 17:30, Mariola napisał: A mógłbyś zrobić wersje bardziej gdzie występują kolory róż błękit coś takiego z takim efektem przyciemniania jak jest ? Dasz radę ? a Ty jej piszesz: 4 godziny temu, ~KUCYK~ napisał: W ciągu 48h Twoje zlecenie zostanie zamknięte ze względu na brak aktywności z Twojej strony. Pobudka KUCYK! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś się na PW, coś w wolnym czasie mogę zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 @Mariola Takie cus? Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Zgłoś się do mnie na PW - pokombinuje i może coś Ci ogarnę. Bezzi: @SQNFUN każdy wie, że wspaniały z Ciebie grafik i aż wstyd wstawiać Twoje dzieła, bo są za dobre na to forum, ale zrozum, że Twój post to spam - upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Mam nadzieję, że opiekun bardziej przyjrzy sie regulaminowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi