NeCk3R Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Witam.Zostałem zbanowany na waszym serwerze.Odwołuję się gdyż, na początku jak grałem i padałem to wszyscy zadowoleni(żadnego oskarżenia).Nie grałem dłuższy czas w 1.6 to mi nie szło na początku za dobrze.Gralem w 1.6 prawie 2 lata, gram aktualnie w cs:go więc jestem można powiedzieć: dobry, znam pozycje już, ale Ci co są słabi nie umieją grac oskarżają o haxy.Gdy już zacząłem grać bardzo dobrze, zostałem oskarżony o haxy i zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Dostosuj się do wzoru odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi