KillForFrag Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Cześć. Jestem KillForFrag czyli Marcin, od niedawna gram na CoD'zie 200. Postanowiłem założyć konto na forum z nudów, i aby zapoznać kilka ciekawych osób. A teraz coś o mnie. Mam 15 lat . Lubię pograć w Counter Strike'a 1.6, i jakieś gierki RPG. Jestem optymistą i osobą otwartą na innych ludzi. Mam nadzieję, że będzie mi się tu miło grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaKaFaza Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 witam, miłej zabawy @Lalcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 dokładnie to samo co tutaj : Mamusiaa dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Czerwca 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Witaj, 200 dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi