RalaseQ Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Nick:FergusCusland Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Na paru serwerach byłem adminem głownie ZM/FFA/COD Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 (kwestia przypomnienia 2 lata przerwy od cs 1.6) Staż w CS-sie: 7/8 lat Steam / NonSteam: Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198080561290 Dlaczego Ty: Gram bardzo długo i nie zawsze jest admin szczególnie w wieczorach wieczornych . Myślę że się przydam mam dobry kontakt z graczami i z innymi adminami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h zależy czy nie wychodze z znajomymi Kontakt: Steam/ts/na serwerze Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/FergusCusland/80.72.43.106:27022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Jestem na TAK. Wiek odpowiedni, regulamin serwera dobrze zna, poza tym gra na wysokim poziomie, jak na nasz serwer. Jeden z nielicznych graczy, z którymi z tego co słyszałem i sam widziałem, nie ma problemu z łamaniem regulaminu. RalaseQ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Ogólnie na tak Steam Wiek Itd Tylko wczoraj troszkę za nerwowy byłeś RalaseQ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMX + Kulturalny + Ogarnięty + Godziny są + Aktywny na u@ + Link do GT + nie łamie regulaminu + bezkonfliktowy + doświadczenie ma + regulamin dobrze zna + dał się dosyć dobrze poznać by dać mu szanse Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Nodi RalaseQ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Jestem na TAK +Wiek +Doświadczenie +Kultura +Ogarnięty +Dogaduje się z graczami jak i adminami +GT +Zgłasza na u@ +AMX +Steam +Zna i nie łamie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Jestem na TAK + steam + wiek + AMX + u@ + Dobry kontakt z graczami i adminami + nie sprawia problemów Powodzenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Oczywiscie że na tak jest wiek są godzinki jest steam i mikro udzielasz sie na u@i ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Jestem na tak bo : + steam + Wiek + Godziny są + Link do GT + Doświadczenie ma +amx +bez konfliktowa mordka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Okres próbny zoabczymy czy się wykażesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi