polak1234 Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Nick:polak Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Był adminem 2 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-10 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Bo chce pomóc i opiekować się serwerem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w weekend cały dzień a w tygodniu 7h 10h Zależy o której koncze szkołe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Na nie ponieważ może i jesteś często na serwerze ale zdarza Ci się załapać bana za np txt i miny, nie raz widziałem jak przeklinasz i siedzisz na spec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muniozks Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Na nie -gdzie link do gt -za dużo przeklinasz, a powinienies byc wzorem dla innych graczy -nie raz widze na txt a to zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Na NIE -mysle ze nie masz 16 lat zachowujesz sie dzieciak -popracuj nad kultura i nie wyzywaj innych -nie ma linku do gt -jestes dwuulicowy -reszte masz u gory +aktywny +amx +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 NA NIE -Przesadzasz z wiekiem -/+ wontpie w to że AMX 10 na 10 no ale oke + steam - /+ kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 4 na NIE 0 na TAK @happy moim zdaniem do zamknięcia Sunn: @.:lHlQlAl:. nie pisz postów pod postem. Zapraszam do odrobienia warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polak1234 Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 A w Reset mam szanse albo jak bendzie poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polak1234 Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Jeszcze Jedno bo mam problem z vipem kupilem na 60 dni vip wezperk i nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 @polak1234 to się zgłoś na PW do S@. Przypominam, że zostały Ci tylko dwie godziny na dodanie linku do Twojego GT z serwera. Po upływie tego czasu, podanie zostanie odrzucone z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi