Pawlator Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Siemka Jestem Tomek jak już niektórzy zauważyli złożyłem podanko na cod800lv jestem na tej sieci jakies 2 tyg prawie mam 16 lat lubie sport ( koszykówke i piłke nożną (przez wypadek nie moge grac w noge)) :c lubię także e-sport nawet bardzo :PP . jestem z rybnika na śląsku jak ktoś nie wie gdzie to . hmm.. myśle że się wszyscy zaprzyjaźnimy na tej sieci są naprawde super ludzie aż chcę się tu być . `Pawlator <3 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 (edytowane) Siemka Edytowane 31 Maja 2017 przez DreeY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Wiem gdzie to! Bo też mieszkam w Rybniku Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 @Pawlatorja tam zajadę i powiem "Gleba" hahaha Świrze jeden Witam wśród Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Witam Witam, I zapraszam na serwer GO:MOD #1 @Pawlator Powodzenia na stanowisku admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Maja 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi