Mr Dziadekk Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) Nick:Mr Dziadek Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina na różnych serwerach ale teraz zrobie tak by ten wspomóc jak najlepiej. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/6 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:Non steam Dlaczego Ty:Dlatego że praktycznie kiedy gram zawsze pojawi się jakiś cheater. Chcem pomóc w rozwinięciu serwera i poprawieniu jakości przestrzegania regulaminu, myślę że banowanie cheaterów też przyczyni się do pilnowania serwera oraz przestrzeganiu kultury graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:maksymalnie: myślę że 8h wystarczy, w tym tygodniu będę mniej ale postaram się żebym był jak najdłużej. Kontakt:gg 62839012 Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Mr Dziadek/80.72.40.110:27008/ Edytowane 28 Maja 2017 przez Mr Dziadekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RakuXDDDD Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) Niestety Brak Steam'a Cię dyskwalifikuje. Kup Steam i złóż podanko :C Może się wtedy dostaniesz. Edytowane 28 Maja 2017 przez RakuXDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlator Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Wszystko spoko prócz steam'a Puki co jestem na NIE kup cs na steam i leci okejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Maja 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Popraw aktywność, daj się poznać i zakup steama. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Jestem na nie: - aktywność leży. - steam nie masz - na serwerze Cię nie widziałem i w ogóle Cię nie znam - rozsądniej było by jakbyś za 2 tygodnie złożył podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi