KochamMaliny Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Twój nick podczas gry: Grzeruj | CsSetti.pl Godzina, data zdarzenia: 27.05.2017 może 20 minut temu. Mapa: OnlyDD2 STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 1678204128 Uzasadnienie: Instalowałem nowego cs'a i kompletnie zapomniałem zmienić nick z domyślnego na swoj i ban na 7 dni. Według mnie to chyba za długi ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 @Sylwia^^ Zapraszam. Od kiedy banujemy za dopisek cssetti w nicku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Mały dodatek. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=9048 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 @Bezzi #Urlopowicz koleś wbijał i miałam dać tutaj powód kolejny raz AB ale wklikłam 2 zamiast 7 -,- Po drugie te nicki wbijają od dłuższego czasu tylko zmieniając początek i gdy taki nick wbija cały serwer ma ping i klatki. Dlatego dostał na taką długość bana. Dziękuje tyle w temcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 5 minut temu, Sylwia^^ napisał: @Bezzi #Urlopowicz koleś wbijał i miałam dać tutaj powód kolejny raz AB . Nie, nie, nie. OK widzę AB, ale sama dałaś nazwę bana. Chodzi o ten ban http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=9048 5 minut temu, Sylwia^^ napisał: Po drugie te nicki wbijają od dłuższego czasu tylko zmieniając początek i gdy taki nick wbija cały serwer ma ping i klatki. Dlatego dostał na taką długość bana. Dziękuje tyle w temcie. Jakie nicki? Csseti? Przecież takich graczy nie banujemy, podobno zapoznałaś sie z tematami admina a jakoś tego nie widzę. W dodatku widzę perma a nie 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 @Bezzi #Urlopowicz każdy nick z końcówką jak wbija serwer wariuje Więc pomyślałam, pewnie znowu to samo Wiele kicków dawałam za takie nicki. Aż w końcu się zdenerwowałam no potem jest fala żalu czemu serwer klatkuje. Można odbanować i nich gracz zmieni nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Nie musi zmieniać nicku.. Nick klatkuje serwer, serio? Zmienię sobie końcówkę na cssetti i mnie zbanuj, bo klatkuje serwer. Gracz ma UB opiekunka już widziała temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi