PodajeHazloOkon Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Nick:PodajeHazloOkonWiek:16Doświadczenie (w byciu adminem):Znajomość AMXX (W skali 1-10):3/4Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:1:215294823 Dlaczego Ty: Bardzo często jak gramy nie ma admina, który mógłby pozbyć się czitera utrudniającego nam rozgrywkę.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6hKontakt:Steam, Fb Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/PodajeHazloOkon/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Maja 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 (edytowane) Jestem na TAK +powalająca aktywność +wiek +steam +kultura Nauczy się spokojnie wszystkiego i potrzeba nam adminów! Powodzenia! Edytowane 26 Maja 2017 przez breed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Dziadekk Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Hmmmm NIe znam cie zbyt długo ale mam nadzieję że będziesz dobże radził sobie z nowym stanowiskiem. dam ci Tak+Wiek +Steam -amx +aktywnosc Mam nadzieje ze podołasz temu zadaniu i nie będzie żadnych skarg na ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Na tak ++Brak adminów +Aktywność +Zgłasza +Steam -AMX, ale to szybko się uczy, bo co trzeba umiejętność banowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RakuXDDDD Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 W sumie jestem na tak Wiek Steam Aktywność Amx da sie nauczyć w 1 dzień Można dać mu okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Dawno nie widziałam u kogoś tak zadowalającej aktywności. Zapraszam na pw w celu dopełnienia formalności związanych z podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi