[XYZ] Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Siema mam na imię Daniel niedawno zacząłem grę na dd2#2, interesuje się piłka nożna, grafiką byłem 3 razy grafikiem na rożnych serwerowniach oraz redaktorem kilka razy, mam także doświadczenie z adminowaniem, byłem 6 razy adminem na różnych serwerach.Serwer dd2 (oba) mi się spodobał.Chciałbym wam pomóc rozkręcić serwer żeby więcej osób grało itp to tyle ode mnie narazie... Do usłyszenia Pozdrawiam i życzę miłego fragowania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Hejka. Nie pisz całego posta pogrubioną czcionką, ta opcja (jak podkreślenie) służy do wyróżnienia, wywyższenia ważnego słowa w zdaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 CZESC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 elo, zapraszam również a serwer dd2 inf pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Czesc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi