Nejten c; Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Gracz bez kultury. Wyzywał mnie na serwerze oraz prowokował mnie i innych na serwerze + dodam że gracz mimo ostrzeżenia, dalej gra na komendach cl_forwardspeed sidespeed i backspeed bo biega 4x szybciej od reszty graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Nic nie widzę na tym ss przez jakość screena (telefon). Jesteś adminem dlaczego go nie zbanowałeś? Sid i ip gracza poszło w las? Czekam na konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Ja też coś pokaże to było przed tą mapa na office http://www55.zippyshare.com/v/GEujjLUH/file.html 3 ss to jest jak Mnie ładnie nazwał na steam . Nic do niego nie docierało, mam swoje podejrzenia co do tej osoby. Niby ładnie pięknie się przywitał, ale pokazał swoją prawdziwa twarz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 (edytowane) Jest jego SID STEAM_0:0:198119165 A zdjęcie jest wyrazne więc nie wiem o co chodzi. Tak wygląda wydruk z konsoli : Nejten c; : Ogarnij sie [**/CS**] Wpisz /CS Pobierz naszego CS-a Wygraj FREE VIP oraz KONTA STEAM ! Nejten c; : Naprawde plajer dropped plajer has left the game [CRIPS]Pablo San Escobar : SSIJ PEDALE Edit 1 Nie zbanowałem go ponieważ jestem adminem COD 400 nie COD 801 Edytowane 20 Maja 2017 przez Nejten c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Myślę, że 2h wystarczą. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=15053 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi