pimp Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witam chcialem pograć na serwerze cs go mod 8 mam kupionego svipa duzo skinow i gdy wpiszuje sobie setinfo_ss "haslo" mam komunikat o złym haśle pomimo ze od tygodnia mam to samo haslo proszę o pomoc ! Nick z serwera : pimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Źle wpisujesz wpisz setinfo _pw HASŁO. Pamiętaj o spacji po setinfo Daj znać czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimp Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 patrz wpistuje setinfo_ss "i tutaj hasło" i zawsze działalo tylko jak zmeinilem komputer na nowy to co sie zepsulo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimp Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Można zreseetwac haslo z svip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Bo źle wpisujesz. Wpisz dokładnie tak jak piszemy Ci z @Bezzi'm.... Setinfo _pw "hasło" albo setinfo _ss "hasło".Przed _ jest spacja. Jakby dalej były problemy to zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi