Mikus Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 :(Witam. Chciałbym podziękować za wspaniałą współprace całej administracji Multi-Head. Powód mojego odejścia jest prosty: nie chce nikomu robić jakiś problemów związanych z moją osobą. Myślę, że jest to najlepsza decyzja. Postaram się jak najszybciej wrócić na Sieć. Dziękuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Jeden z lepszych ziomali,trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisz rezygnacje w dziale globalnym jak i tak odchodzisz. Coz-bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiorek Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Część ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Cygan głupoty gadasz... Jak się nawrócisz, to wracaj! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Mimo iż się po poznaliśmy życzę powodzenia. 3 maj sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi