Kuman Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Witam wszystkich ponownie. Grałem tu już kiedyś, więc może ktoś mnie pamięta.Ale zacznijmy od początku. Mam na imię Damian i mam 17 lat.Interesuje się Podróżowaniem oraz Gotowaniem. ? Bardzo lubię słuchać muzyki, ponieważ odcina mnie to od rzeczywistości. W cs 1.6 gram nawet długo z dość licznymi przerwami, które wynikają z dużego braku czasu. Dla zainteresowanych: ● Nie posiadam Steam'a (z różnych powodów) , ● Uczę się w Technikum na kierunku Informatycznym, ● Moim ulubionym przedmiotem jest Biologia, ● Kocham zwierzęta (szczególnie węże) ?. Dziękuję i Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Siemanko ¿¿¡¡¿¿ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Cześć, zapraszamy również na sieciowego teamspeak'a --> ts3.multi-head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Kwietnia 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaps Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 lutnia witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbakane_OkO Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi