.:lHlQlAl:. Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Hej dziś chciałbym awansować na OPIKUNA Ponieważ na serwer mały być wprowadzony różne zmiany chciałbym je wprowadzić i myślę że dał bym sb rade. Klasy potrafię pisać tak w 60% na serwerze jestem lubiany i nie mam z nikim zatargów ani nic.Mam na imię Gabriel dla przyjaciół Gabryś interesuję się Piłką nożną , wszelkimi innymi sportami ,Grę w Cs traktuję poważnie a zwłaszcza na serwerze 45k mam do tego serwera wielki sentyment. Moim zdaniem dał bym sobie radę BARDZO zaskoczyła mię degradacja opiekuna @Darshil nie chce wnikać w powody chciałbym go zastąpić i powinienem dać radę to już zostawię w rękach wyższej administracji Bardzo proszę o wypowiedz adminów takich jak i administratorów @KauTr0 @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* @TheRutek @ℓιρтσиєq @WoJtAs @Malu @aquax Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Nie ma czegoś takiego jak podanie na opiekuna. Jeśli jesteś pewien swojej kandydatury to zgłoś sie osobiście do czerwonych i z nimi porozmawiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi