Krasnal? Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Nick: Krasnal? Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem):średnie z przychyleniem na duże. Znajomość AMXX (W skali 1-10):4-5 Staż w CS-sie:No z 4 lata będą. Steam / NonSteam:NonSteam. Niedługo kupuję cs 1.6 Dlaczego Ty:Ponieważ posiadam dużą wiedzę w adminowaniu.Oraz często gram w godzinach 6:00-10:00 15:00-20:00 22:00-1:00,Lubie pomagać,bawić się,śmiać się.Poprostu lubię wszystko! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Kontakt:skype,gg,ts,forum,server,e-mail Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Krasnal%3F/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Tylko to tu zostawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Jestem na tak i nie ponieważ + wiek + doświadczenie + znam cie i cie lubię - w GT masz ok 1000 min przegranych co znaczy ok. 17 godzin na serwerze - po prostu to samo co ze mną czyli słaby AMX To tyle prosze o wzięcie mojej opinii pod uwagę jeśli to możliwe Miłej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) cod45k dziś zgłoszony za obrazę taka osoba jest nie poważna wyzywa i obraża nie powinna sprawować takiej funkcji chyba się każdy zgodzi. Nie polecam tej osoby 0 szacunku przedstawiłem dowody. Do zamknięcia ignoracja. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeviN Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Jestem jak najbardziej na NIE. - Obrażasz graczy - Ja chcę startować na admina ale czekam jak z 26 godzin mi się zrobi 30, a ty masz tylko 16. - Nie znasz AMXX'a - NonSteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Jestem na NIE powód masz powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoJtAs Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Jestem na NIE - jesteś z nami 8 dni i już składasz podanie? - Twój brak kultury na serwerze widać nie zna granic o czym się przekonałem już dzisiaj, czym nie dajesz przykładu innym graczom - Non Steam - znajomość amx na niskim poziomie Pograj z nami dłużej i złóż podanie ponownie, a może zmienię zdanie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Na nie . Placzesz sie w zeznaniach jak czytam podanie nwm co do czego. Obrazasz graczy co jest karygodne . Słabo znasz amx. Grasz od niedawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi