Gawciu Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Data zdarzenia: Dzisiaj (18.04.'17r.) Nick gracza: Kapusta Dowody: - Świadkowie: ~10 graczy grających obecnie an serwerze w tym top1 serwera Uzasadnienie: Witam. Piszę skargę, ponieważ zachowanie nowego admina jest karygodne i niedopuszczalne. Cała sprawa wygląda na tak że wchodząc dzisiaj na serwer (po 10 dniach, ponieważ byłem w Polsce na święta i nie miałem komputera), widzę multum sypiących się banów, których powodem było "Przeklinanie". Nie wiem co się wtedy stało na serwerze, bo akurat wszedłem gdy wszystkie bany leciały z tego powodu nie wnikałem. Grając już na serwerze admin tak o robi głosowanie na zmianę mapy po czym ją zmienia co nie podobało się jak i denerwowało graczy( w tym oczywiście mnie). Później na chwilę był spokój kiedy admin wyszedł z serwera. Minęły 2 mapy po czym admin znowu wchodzi i co robi? Zmienia mapę i znowu banuje nawet ludzi którzy np. po nieudanej akcji czy coś napisali już te "kur*a", osobiście nie uważam żeby za takie coś dawać bana nawet na te 5minut(bo potem już admin dawał bany 5min/1dzień), zbanowawszy już ponad połowę grających graczy na cały dzień. (Te wszystkie sytuacje coraz bardziej mnie denerwowały i odechciewało mi się grać na serwerze mimo że sam chciałem napisać podanie, ale przez wyjazd do Polski przełożyłem i chciałem też pograć chociaż ten miesiąc). Przed złożeniem skargi zagroziłem adminowi skargą na co ten bez żadnej odpowiedzi. Aż gdy nie zabiłem go z ok.3 razy z rzędu. Wtedy zaczął mnie uderzać po 0HP komendą przez co latałem po całej mapie i nie mogłem spokojnie grać. W tym momencie wybuchłem, wszedłem na spct i zacząłem pisać skargę. Liczę że admin zostanie odebrany graczowi "kapusta". Pozdrawiam PS. Przejrzałem podanie admina i szczerze wątpię że ma on taki staż w cs'a jak i 16lat, ponieważ praktycznie cały czas chodzi z celownikiem w ziemi i uważam że żaden 16latek nie zachowywałby się w taki sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Admin już dostał degradacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi