hawris Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witajcie. Od jakiegoś czasu grając na CODMOD200 codziennie zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego jestem w ranku np 6tyś ktoryś a graczy jest 7tyś. Parę razy sprawdzając rank doznałem szoku. Byłem 1000.A długo już gram. Proszę o pomoc bo już niewiem co może być przyczyną.Pomijając fakt iż duzo osób dedam a padam. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Sprawdź jaki masz stosunek zabójstw do śmierci /rankstats. Pewnie masz więcej dedów niż zabójstw i to jest spowodowane takim rankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawris Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Ah no niestety tak. Przepraszam za głupi temat. Można zamknąć i jeszcze raz dziękuje, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi