PiotreD123 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Nick: _PiotreD123_ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na różnych serwerach Cs Go mod , ffa i jailbreak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Gram na tym serwerze Widze graczy którzy przeklinają i spamią . I chcę zapobiec tym wszystkim Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/6 h Kontakt: FB , Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=_PiotreD123_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Pograles 2 dni i juz chcesz admina? Zagraj z tydzien lub wiecej i wtedy zloz. Ogolem masz przegrane na serverze 26h. Slaba znajomosc amx . Podanie mnie nei przekonuje. Jak dla mnie do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi