PanMafiawy? Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Nick : Pan Mafiawy ? Wiek : 16Doświadczenie (w byciu adminem) : 6/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 6/10Staż w CS-sie : 2 lata Steam / NonSteam : NonSteamDlaczego Ty : Jestem aktywnym graczem na serwerze oraz na ts3 pomagam osobom na serwerze kiedy mają problem lub czegoś nie wiedzą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a : poniedziałek-piątek ok. 3-4 godzin weekendy ok. 4-6 godzinKontakt : ts3 cs forum Link do GameTracker'a : https://cache.gametracker.com/player/Pan Mafiawy %3F/91.224.117.52:27140/ Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez PanMafiawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiJaQu :) Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Jestem na Tak + AMX + Wiek + Kontakt + Czas jaki poświęca na CS + Pomaga ludzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakjaMistrz Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Nie gram dużo na serwerze ale Pamiętam jak mi pomógł każdy powinien być taki jak on z adminów +wiek +Coś tam u mnie z AMXX +Sporo gra w tą gierkę +Pomocny +Sympatyczny +Gra zespołowo daje info ++++++++ +Najmilszy chyba na serwerze ze wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
✪ sceron Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Jestem na Tak +Aktywny +Miły +GT Pozdrawiam SceroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jestem na TAK +Aktywność +/-AMX +Wiek +Mikro +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolip Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na tak -wiek +kultura +pomocny +amx +GT PUNKT OSTRZEGAWCZY NIE PISZEMY NA KOLOROWO PONIEWAŻ TAK MOGĄ PISAĆ TYLKO ADMINISTRATOŻY Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez kolip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazu :D Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jestem na tak. + AMX + Wiek + Kontakt + Czas jaki poświęca na CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś się do S@ z nickiem i hasłem do admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi