Winn3R Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Twój nick podczas gry: W!nn3R ! Godzina, data zdarzenia:14:50 2017-04-14 Mapa:cs assault 1337 STEAM_ID / IP:Your SteamID: 'STEAM_0:0:1116013922' Your IP: '83.27.137.231' Uzasadnienie:To już jest śmieszne dostałem bana 5 minutoweg i proszę tego nie ignorować bo idealnie patrzyłem czekałem aż będzie 2.07 żebym mógł rakiete puścićć i jak puściłem to dostałem bana za rakiete przed czasem proszę to rozpatrzyć bo tym razem dostałem nie słusznie zbanowany proszę o nie ignorowanie mojego odwołania, a co do admina czemu mi na dłużej nie dał bana a może temu że demka nie kręcił proszę o sprawdzenie czy słuszny ban bo jedno wiem uściłem rakiete jak było 2.07 . Proszę to sprawdzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) @SicParvisMagna Zapraszam, ban 5 minutowy, ale chce żebyś to udowodnił. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SicParvisMagna Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Nie posiadam demka na bany 5 minutowy ponieważ @Olka teraz (Elenora nie wiem czemu ale nie moge oznaczyć) powiedziała iż dowody na bany 5 minutowe nie są potrzebne, tak samo wypowiedział sie w wczorajszym temacie Powiem tak no rakietka zostala wypuszczona 2:08 a zabiła dopiero 2:07 nie mam dowodu na to ale nie dawał bym bana od tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Powiem tyle to co mi admin może bany 5 minutowe dawać bez dowodów co to ma być ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sezonowy Gracz Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Jeśli mogę się coś wypowiedzieć, ban był za rakietke, która mnie zabiła, a padłem równo z 2.07 więc wątpiłbym w słowa @Winn3R że była po czasie. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 @Winn3R admin ma tutaj racje, nie było hltv więc tego nie sprawdze. Słowo przeciwko słowu nic tutaj nie da. To tylko ban na 5 minut, który dawno wygasł. Wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi