Sezonowy Gracz Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Data zdarzenia:14.04.2017 własciwie kiedy nie wejdzie to robi to samo Nick gracza: "W!nn3R !" : STEAM_0:0:1116013922, 83.5.249.234, dynamiczny adres IP Dowody:demko: http://www92.zippyshare.com/v/9YjNqux9/file.html Świadkowie: Wszyscy z demka Uzasadnienie: czas w demku: 18:20:00 i 19:16:00 nie trzeba robic wielkich nagran żeby widzieć że gracz specjalnie rzuca swojemu teamowi fleshe w twarz, nw co to ma być wgl, @Winn3R ciągle zgłasza innych, a sb nie pilnuje, jak nie ma adminów to szaleje, już wczoraj wieczorem z @SicParvisMagna próbowaliśmy go dopaść to jak widział admina na spect, od razu się poprawiał i grał według regulaminu. Prosiłbym o przemyślenie na poważnie tej skargi i danie graczowi odpowiedniej kary. PS Już była rozmowa o fleshach nawet po tym odwołaniu @Winn3R łamie regulamin. Gracz nie wiem czy chce zapunktować na forum zgłaszając innych graczy, czy co, ale ciekawe że rzuca fleshe na twarz swoim, oni go wyzywają, klną, a on wysyla ich słowa na na forum, no troche nie halo. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. Pozdrawiam Marker500 ;D Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Marker500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) @Winn3R nie spodziewałem się tego po Tobie , piszesz skargi na innych oczywiście słuszne (mam na myśli te z brakiem kultury) a sam łamiesz regulamin , bardzo nie ładne zachowanie z Twojej strony , ban jak najbardziej się należy. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=2185 Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Aureox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 @Winn3R w logach znalazłem bardzo niepokojące rzeczy odnośnie Twojej kultury. Zapowiadam Ci, że hipokryzji nienawidzę, więc nie chcę znaleźć czegoś więcej, bo z 1 godziny bana zrobię Ci 1.... Tydzień. Wyzywanie od k*** karam bardzo srogo, kilka osób już wyleciało z hukiem z sieci za takie odzywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi