666marcin666 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Data zdarzenia: 13 IV 2017, ok 22:35 (COD 200) Nick gracza: Mati Guzior Ombre Dowody: (KOPIA Z KONSOLI) Mati Guzior Ombre : dawaj szmato mala No Time Limit Bezdomnytomojtato dropped Bezdomnytomojtato opuscil gre 666marcin666 : mam cie zglosic? Mati Guzior Ombre : zglaszaj wyjebane mam Świadkowie: Tylko ja ( podczas tej rozmowy graliśmy 1 VS 1, więc reszta nie mogła zobaczyć chatu) Uzasadnienie: Nie jest to pierwsza obelga tego gracza zarzucona w moją stronę. Jej głownym powodem jest jedynie mój wiek. W środę (wczoraj) również rozpętała się dość duża kłótnia, w której bronił mnie gracz o nicku Dollar$. Chciałbym, aby na serwerze panowała miła atmosfera dla wszystkich graczy, bez względu na różnicę wieku, orientacji seksualnej, ETC. Proszę zatem o rozpatrzenie sprawy. Dziękuję! gracz COD 200 666marcin666 PS : Jeżeli kopia z konsoli nie jest wystarczającym dowodem, mogę również wstawić SS konsoli. EDIT: IP gracza : 77.114.131.90:27005 [STEAM_0:4:2045757562] Dołączam również SS: skargfffffff.bmp Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez 666marcin666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Tak potrzebny jest ss i sid lub ip gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Guzior Ombre Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Pomijając już fakt, że również słyszałem obelgi z twojej strony a zwrot ''dawaj szmato mała'' był w żartobliwej intencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin666 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 11 minut temu, Mati Guzior Ombre napisał: Pomijając już fakt, że również słyszałem obelgi z twojej strony a zwrot ''dawaj szmato mała'' był w żartobliwej intencji W takim razie dlaczego nie były zgłaszane? Pomijając słowa "zgłaszaj, wyjebane mam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 10 godzin temu, 666marcin666 napisał: W takim razie dlaczego nie były zgłaszane? Pomijając słowa "zgłaszaj, wyjebane mam" @666marcin666 Skoro mówiłeś ,że masz ssy to je podeślij , dyskutowanie tutaj z innym graczem nic nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666marcin666 Napisano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Aureox napisał: @666marcin666 Skoro mówiłeś ,że masz ssy to je podeślij , dyskutowanie tutaj z innym graczem nic nie pomoże. Czekam, gdy wejdzie gracz, aby zdobyć jego IP, o które mnie poproszono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Ja w tym żadnego żartu nie widziałem , więc delikwent odpocznie na 1h. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/admin.php?site=ban_add Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi