Winn3R Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: W!nn3R ! Godzina, data zdarzenia: 22:47 2017-04-12 Mapa: cs_wiocha STEAM_ID / IP: Your SteamID: 'STEAM_0:0:1116013922' Your IP: '83.27.137.231' Uzasadnienie:Dostałem bana od tego admina za flesha którego rzuciłem przeciwnikowi a za to bana nie powinno być , był w przeciwnej drużynie to rzuciłem mu pod nogi za co dostałem bana proszę o wyjaśnienia !!!! Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Winn3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Wypowiem się,bo dziś byłam świadkiem wcześniejszej sytuacji z fleshami na tej mapie . Przepraszam bardzo jak jest mała mapa i tym bardziej Wiocha i rzucasz Ty i inni fleshe utrudniacie gre innym . Dziś 3x pisałam "Ogarnijcie te fleshe" bo utrudniacie tylko gre. Dość że dziś dużo osób było to jak człowiek ma grać normalnie jak wy non stop rzucaliście i praktycznie cały czas biały ekran był. Gracz nie zrobi kroku i zostaje oślepiony przez swojego i zgon . Musicie je ograniczyć a tym bardziej na takiej małej mapie no i przede wszystkim nauczyć się Nimi rzucać. Nie wiesz o co chodzi dalej jak masz większą mapę rzucaj normalnie,ale nie pamietasz że jak była mapa long też byliście karani za te fleshe a była większa od wiochy . Ban Ci minął już więc wracaj do gry Co do tej klasy do niej nic nie mam, bo rok temu sama w nią grałam i Ona ma 2 rakiety a Ty i pozostali nakupujecie tego w sklepie tego multum i grać się nie da nie tylko ja mam takie zdanie co do tego . Dostałeś tylko na 5 minut boshe . Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez ♫Eleonora♫ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) To ja się pytam po co są fleshe jeszcze w cs ? Może jeszcze zróbcie zakaz używania rakiet na wsparciu rakietowym ? Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Winn3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SicParvisMagna Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Flesze są po to aby je używać w odpowiedniej sytuacji na odpowiednich mapach. Nie używamy ich na mapie typu cs_wiocha ponieważ są tylko utrudnienieniem dla graczy, taka mapa jest po to, aby gracze mogli w 20 minut dobrze się bawić a nie mieć na ekranie "mleko".Napisałeś "Może jeszcze zróbcie zakaz używania rakiet na wsparciu rakietowym", jednak flesze nie są zakazane a co do rakiet jeżeli gracze używają je odpowiednio czyli po czasie 2:07 to nie ma w niczym problemu. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez SicParvisMagna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Zakaz rzucania fleszów w osobę z twojego Teamu ! Jest to karane banem od 5-30 min jeśli będzie to się powtarzać ban może być od 1-3h Jeśli mapa jest zbyt mała to rzucając flesza to oślepiasz również swoich graczy , ponieważ mapa wiocha jest mała i oślepia również swoich to rozumiem sytuację w pełni. A po co są flesze ? Żeby fleszować przeciwnika a nie członka swojego Teamu. Następnym razem uważaj jak rzucasz fleszę i będzie wszystko oke , a po drugie jeśli oślepiasz przeciwnika on nie widzi od kogo flesza dostał , więc admin nie mógł wiedzieć że od ciebie jak by był w przeciwnej drużynie. To tak na logikę . Ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi