.::[JELFA]::. Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Witam problem polega na tym że Wywaliło całą historię z AMX BANS z Go Mod #5 najstarsze bany jakie znalazłem są z 09.04.17r Gracz który np dostał ss 08.04.2017r po sprawdzeniu widać że nie miał wcześniej żadnego bana nie wiem czy to na wszystkich serwerach czy tylko u nas ??? Utrudnia to w dużym stopniu z tego powodu że jeżeli dostał ktoś SS nie wstawił ich a na AMX BANS nie ma nic to muszę robić SS znowu bo jeżeli dam AB a na AMX BANS nie ma nic idzie ostrzeżenie na mnie i nie ważne czy wklejam IP czy SID jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Był reset amxbansa. Info masz pod http://multi-head.pl/topic/80872-reset-bansa/#comment-440196 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi