Gość Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam. wrocilem po przerwie do cs chce sie zalogowac na moje konto i nie moge na konto Mategros czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jeśli zarejestrowałeś się przed 26-30 kwietnia 2016 to konto odzyskasz tutaj. Jeśli jedna zarejestrowałeś się później, to Twojego konta nie da się odzyskać, możesz co najwyżej odzyskać reputację i liczbę postów zgłaszając się w odpowiednim temacie w dziale Informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Ale ja probowalem zalozyc konto na tkai sam nick jak przetdem na nick Mategros i pisalo ze nazwa jest joz zajeta to chyba jest konto w bazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Mategros1 napisał: Ale ja probowalem zalozyc konto na tkai sam nick jak przetdem na nick Mategros i pisalo ze nazwa jest joz zajeta to chyba jest konto w bazie Po to Ci dałem link do tematu z odzyskiwaniem konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi