MeChAnIcZnA SzLuMpA Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Nick: .:MeChAnIcZnA SzLuMpA:. Wiek:21 lat Doświadczenie (w byciu adminem):miałem admina kilka razy głownie na go modach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:7 lat z przerwami Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Chciał bym sprubować swoich sił u was na serwerze.Myśle,że przyda wam sie ktoś do pomocy,umiem byc kulturalny ale przyznaje sie czasami mnie emocje ponosza.Mam nadzieje,że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 godziny dziennie Kontakt:Forum Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/.%3AMeChAnIcZnA SzLuMpA%3A./91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamanek <3 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Na Tak +Wiek +Staż +AMXX -Potrafisz się czasami nieźle wkurzyć + No i często cie widuje (spoko mordka) chociaż te GT musisz poprawić Powodzenia  Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Szamanek <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Na NIE !!!!! -KULTURA Logi i tak zostaną sprawdzone -Szamanek się wypowiada skoro nie gra na Go Mod #5 ? -Mało tego na tym GT -/+Wiek nie wiem na Mikro nie słyszałem więc nie potwierdzę i nie zaprzeczę +Staż +AMX -Gracz nie potrafi opanować emocji ubliża bez powodu gdy napisałem na PW Forum o co chodzi nie odpisał że by wyjaśnić jak człowiek więc co do wieku to wątpię tym bardziej że po ubliżaniu na serwerze od razu wyszedł.Cytuję:".:MeChAnIcZnA SzLuMpA:. : jeszcze ten pierdolony jelfa smiec jebany wszed" Na Logach wyjdzie więc tyle z mojej strony Wcześniejsze Podanie też nie przeszło za to samo Raz złożyłeś nie przeszło i teraz brak poprawy a podanie składasz.Zacznij wyciągać wnioski Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez .::[JELFA]::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi