Alivers Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witam serdecznie wszystkich czytelników o to tej krótkiej powieści o moim pochodzeniu. Mam na imię Mateusz, 19 wiosen w tym roku będę miał pochodzę z Świętochłowic (Śląsk). Lubię grać na gitarze, śpiewać itd. W cs'a grałem kiedyś, teraz po krótkiej przerwie (2 lata) postanowiłem powrócić. To tyle, dziękuje za przeczytanie i miłego dnia życzę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect` Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Czołem mordeczko Zawitaj CSGO #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Siemson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3ciK Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Witaj Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez WolfIDraV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi