Nafetowany Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Czy oprócz pluginu wymuszającego interp, są wgrane także pluginy do rate i updaterate ? Niektórzy gracze tak strasznie klatkują, że mając nadprzyrodzone siły nie jest w stanie się ich zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dołączam się do pytania. Ostatnio mam takie klatki na naszym serwerze, a jak gram na innych to wszystko ładnie śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Jutro to zalatwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Wystarczy wszystkim wymuszać interp 0.1 i problem rozwiązany. Gdy zmieniam co mapę na interp 0.1 wszystko chodzi płynnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Wgrałam inny plugin i wydaje mi się, ze problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi