Mamusiaa Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Data zdarzenia: 31.03.2017 Nick gracza: Donald Trump. Dowody: demka http://www78.zippyshare.com/v/Nkwz7p0C/file.html Świadkowie:----- Uzasadnienie: Powiem tak jakby Donald się nie odezwał do dziś bym nie wiedziała że to nasza słynna Gwiazda Anonnymus . Dostał bana aby wstawić ss ale jednak nie wrzucił bo ich nie miał jak tłumaczył i ban został . No i wpadł na pomysł aby zmienic nick SID i IP (ma zmienne) . Dziś jak się odezwał to nie umiałam uwierzyć że to Anonnymus . Na demku long4 słychac głos Anonnymus a drugie demko jest z dnia 31.03 jak gada Donald nie mam żadnych wątpliwości że to ta sama osoba . Demko long4 : 8:47 - 9:09 - 9:38 10:24 - 10:50 - 11:17 To chyba wystarczy teraz Demko 3103 10:39 - 11:01 - 11:05 12:14 13:04 - 13:36 Nie wiem czy może być taka rozpiska ale wołałam żeby więcej było go słychać mam nadzieję że słuch Mnie nie zawiódł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Niech ktoś jeszcze z UBT obejrzy żeby rozwiać wątpliwości ale według mnie Donald Trump to Anonnymus. @Bezzi™ @Th3End EDIT: Taaaa to on... Mimo wszystko OP UBT zweryfikujcie jeszcze Wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Widzę, że już go zbanowałeś i słusznie @Olka♡ Oluś mam do Ciebie prośbę jeśli zobaczysz podobną sytuacje możesz zgłosic to ponowanie a jeśli jesteś pewna, to bez zastanowienia banuj tylko pamiętaj o dowodach. Brawa za czujność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi