Abibas Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Twój nick podczas gry: Garsc szyszek Godzina, data zdarzenia: dzisiaj chcę sobie wejść na serwer i ban Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: chcę wejść sobie na onlyDD2 i ban jakiś! ban miał chyba być dla newPANDA ale mi się nałożył [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : newPANDA [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1585474035 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.49.92.20 ' [AMXBans] ========================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Spróbuj teraz wejść i daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi