Abibas Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Data zdarzenia: dzisiaj o 18:53 Nick gracza: @MemesiO Dowody:http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=95576 Uzasadnienie: Z tego co wiem admin nie banuje admina a dostałem dzisiaj ss'y od Memesia. Rozumiem gdyby to był ban za kulturę ale w regulaminie wyczytałem że "jeśli podejrzewa się członka administracji o czity to trzeba nagrać demko i dla UBT zgłosić a nie banować od tak jak zwykłego śmiertelnika" coś takiego w każdym razie tam pisało. Świadkowie: gracze obecni wówczas na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) @Garść Szyszek A po drugie nie jesteś adminem na tym serwerze co gra MemesiO więc jesteś zwykłym graczem z tego co mi wiadomo, i masz prawo dostać bana . EDIT. źle widziałem. Edytowane 28 Marca 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Jesteś adminem CS:GO#4 a on DD2 więc nie jesteś administratorem tego serwera. Admin nie ma wiedzy (a nawet nie musi jej posiadać) że jesteś adminem innego serwera. Nawet wpisując komende amx_who wyświetlisz mu sie jako zwykły gracz bez żadnych flag co zaczym idzie jeśli widzi podejrzenie w grze ma prawo zrobić Tobie ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 @MeGustajuż UB dostałem Myślałem że admin z każdego serwera nie może dać drugiemu bana ale skoro mówicie że nie to do kosza :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 @Garść Szyszek tak jak napisałem wyżej i tak jak napisał @BeZzi , Sorki dostałem zły temat. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi