szkodnix11 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Nick: Skun THC Wiek: 19 lat Doświadczenie ( w byciu adminem ): rok na niedziałającym już serwerze Znajomość AMXX ( W skali 1-10 ): 6 Steam / NonSteam:nonSteam Dlaczego Ty: gram codziennie i o nie typowych porach, kiedy gra dużo cheaterów nie chciałbym przeszkadzać adminom w odpoczynku :Dale gdy trzeba powiadamiam admina Czas jaki codziennie poświęcasz na CS-a : dokładnie nie wiem nie zwracam na to uwagi ale na pewno jakieś 3-5 godzin dziennie może wiecej Kontakt : 576394587 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beucik Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dodaj link do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Nie wiem czy ktoś taki zasługuje na bycie adminem proszę tylko zobaczyć na ss ten gracz wogóle kultury nie ma tyle z mojej strony . Dziękuje !!!! http://www119.zippyshare.com/v/YSqZkQO8/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi