unkowno Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Nick na serwerze: unkowno Wiek:16 Dlaczego Ty:Dlaczego ja ? Otóz. na serwerze DR jest dużo dzieci , ktore naduzywają mikrofonu , krzyczą obrażają sie wzajemnie. Chce ich ogarnąc. Doświadczenie:Jeżeli chodzi o adminowanie to duże. Miałem dużo razy admina. Wiem na czym to polega. Znajomość AMXX [1-10]:6/10 Ile czasu spędzasz na serwerze:W tygodniu ( chodzi o pon-pt) maksymalnie 3 godziny w góre. W weekendy troche dłuzej. Czasem wejde poprostu abysie odpręzyc i zagrac, dla luzu. Jak długo jesteś z nami:Konto mam juz troche czasu. Składka miesięczna [11.07zł] (TAK/NIE):Bez problemu. Link Do Game Tracker:http://www.gametrack...5.91.102:27015/ Masz Steam z grą Counter Strike 1.6? (TAK/NIE):Tak.oczywiście. Co to za Admin bez Steama . Link do Banid:_0:0:114514233 Mikrofon [TAK/NIE]:NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Wstaw poprawny link do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Skoro podanie na admina DR to czemu w naszym dziale... Prosze po przeniesienie do dzialu DR @happy @LOVASSS Na naszym serverze 0 spedzonych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi