Drako Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Hej. Mam pewien problem. Na win 7 64x (oryginalne) cs 1.6 dział sprawnie. wszystko się odpalało nic nie ścinało. Po kliknięciu na ikonke odpalał się. Wczoraj zainstaowałem win 10. I otóż przeinstalowałem steam, zainstalowałem od nowa CS'a i jest problem. Po odpaleniu CS'a wyświetalą mi się serwery z innych krajów, gdzie normalnie mialem tylko z POLSKI. Po wejściu na serwer i naciśnieciu czy to Insert, Del, scrolla w dół i w dóre, backspace, czy nawet Y i U wywala mnie z owego serwera i łączy na drugi (Automatycznie) na jakiś ruski czy z innego kraju, Jakieś rady? W gre nie wchodzi zmiana systemu, odinstalowywałem CS'a, sprawdzałem spójność plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 8 godzin temu, Drako napisał: Hej. Mam pewien problem. Na win 7 64x (oryginalne) cs 1.6 dział sprawnie. wszystko się odpalało nic nie ścinało. Po kliknięciu na ikonke odpalał się. Wczoraj zainstaowałem win 10. I otóż przeinstalowałem steam, zainstalowałem od nowa CS'a i jest problem. Po odpaleniu CS'a wyświetalą mi się serwery z innych krajów, gdzie normalnie mialem tylko z POLSKI. Po wejściu na serwer i naciśnieciu czy to Insert, Del, scrolla w dół i w dóre, backspace, czy nawet Y i U wywala mnie z owego serwera i łączy na drugi (Automatycznie) na jakiś ruski czy z innego kraju, Jakieś rady? W gre nie wchodzi zmiana systemu, odinstalowywałem CS'a, sprawdzałem spójność plików. Jeżeli masz cs'a na steamie to usuń plik config w folderze cstrike. Jeżeli masz nonsteam'a to najprościej będzie zainstalować cs'a jeszcze raz, najlepiej z tej strony http://cssetti.pl/download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, SQNFUN napisał: Jeżeli masz cs'a na steamie to usuń plik config w folderze cstrike. Jeżeli masz nonsteam'a to najprościej będzie zainstalować cs'a jeszcze raz, najlepiej z tej strony http://cssetti.pl/download @ Dzięki naprawiony został problem Edytowane 25 Marca 2017 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi