heaVeN. Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar. Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Różna. Rozmiar: Na Steam'a. Napis: HEAVEN Inne uwagi: Prosiłbym, żeby praca była bardzo przejrzysta, z bardzo dobrą kolorystyką i tłem i piękny napis heaven otoczony innym kolorem albo po prostu ciemniejszym kolorem. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Praca na profil Steam :') Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Ciemna, można spróbować z jasną. Rozmiar: taki troszkę prostokątny ale większy od mojej sygnatury. Napis: Welcome To My Profile i pod tym napis heaveN. Inne uwagi: Prosiłbym, żeby to był taki jakby gif, że te Welcome to my profile, był taką fajną czcionką zrobiony, a napis HEAVEN pojawiał się i znikał niczym murzyn na pasach i można zrobić tak, żeby napis heaven robil taki dym fajny z boku się pojawiał. Jak ktoś nie zrozumiał to piszcie. ;ppp Z góry dziękuje jak ktoś się odważy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 (edytowane) coś takiego ? wiem że takie 50/50 ale powiedz co poprawić kolejne Edytowane 25 Marca 2017 przez SzatanPicolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 + za chęci, nie mój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 To może to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Też nie mój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Oooo, bardzo mi się podoba, dzięki wielkie, można zamknąć a jakby ktoś dorzucił ten gif to tam na priv na Steamie możecie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi