Pawe( L )eK Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witam, wpadłem na świetny pomysł, pewnie znacie dużo graczy którym nie chce się nagrywać Demek na czitera. Jest ich sporo, i pomyślałem żeby ich zachęcić do nagrywania, można by im dodać VIP na 2 tyg lub na miesiąc, za na przykład 10 zgłoszonych cziterow. Co wy na to? @aquax co o tym sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Ja to tylko tu zostawie Wystarczy to odświeżyć i nagłośnić. Edytowane 23 Marca 2017 przez señor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Temat jest, trochę go ogarnałem, także zapraszam tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi