hl 045 Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) nick: hl 045 godz to 18:18 data 22.03.2017 mapa: de_dust2 IP:79.139.82.50 uzasadnienie: napisalem ostatnio prosbe o odbanowanie mnie powod byl taki sam jak teraz czyli aktywny ab prosilbym aby adminowie przemysleli czy napewno zasluguje na bana czy nie. ostatnio dostalem unbana i po 5 min przegranym na tym serwerze znowu dostalem perma bo mam aktywnego ab prosze o odbanowanie mnie jak najsybciej tak jak wczesniej . Bez przesady nie banujcie. mnie tak bo ni chce mi sie codziennie wchodzic na forum i prosic o odbanowanie Edytowane 22 Marca 2017 przez hl 045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* zapraszam w wyjaśnienia tej sytuacji. 24 h masz na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) Sprawdziłem twoje ip i sid było bany wallhack +aimbot , widać jak często sidy sobie zmieniasz nick Mgames Wallhack + Aimbot , nick Virtus.pro 4fun g2a.com Wallhack . Nie mam wątpliwości że to sama osoba o tym ip. Edytowane 22 Marca 2017 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Czysty sid i nick , IP może mieć takie samo jak ktoś , sprawdzaj dokładniej Bansa bo na SID nie widzę żadnego aktywnego Bana . @BeZzi wyjaśnił tutaj. Dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi