I30MI3A Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Twój nick podczas gry: I30MI3A Godzina, data zdarzenia: 9:24 22-03-2017 Mapa: css_dust2 STEAM_ID / IP: 83.4.101.59 Uzasadnienie: Oczywiście zgadzam się z banem, którego dostałem, ale nie zgadzam się z czasem tego bana. Dostałem bana za pomaganie sb w misji podczas gry z graczami również się zabijaliśmy ale dostałem bana na 1 dzień no trochę to jest nie uczciwe. Mógł dać 30min - 2h zrozumiem ale nie 1 dzień no bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) Widzisz, oszustwo nie popłaca - dałem bana adekwatnego do czynu. Jeszcze dodam że kiedyś był temat dotyczący długości banów i z tego co pamiętam to za to był 1 dzień. Edytowane 22 Marca 2017 przez BeZzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Przyznając się do popełnionego czynu, spokojnie odczekasz ten 1 dzień, będziesz miał czas na refleksje, po upływie bana wrócisz na serwer, mam nadzieje, że ta sytuacja nauczy Cię co wolno, a czego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi