MaRoBi Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Nick: MaRoBi Wiek: 21 22 nie długo Doświadczenie (w byciu adminem): liznąłem podstawy spisywałem sie w miarę adminem byłem 1 miesiąc powód serwer upadł Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3+/4- jak ktos by chciał mnie poduczyć to chętnie Staż w CS-sie: kilka lat będzie z 7 NonSteam: STEAM_0:4:1071179470 Dlaczego Ty: Przez długi czas gry nauczyłem sie rozpoznawać cziterów aim wh sh. często tez gram znam duzo stałych graczy a teraz zauważyłem ze serwer jest okupowany przez cziterów będąc adminem inni gracze beda częściej grac i mniej narzekać ze admina nie ma. często gram w godzinach 10-15 gdy admini nie sa dostepni. przydam sie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Kontakt: gg: 37536538 i fb ale tylko priv Link do GameTracker'a http://www.gametracker.com/player/MaRoBi/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Marca 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Jestem na Nie Wymagane konto steam z CS Brak kultury Brak znajomości regulaminu Pozdrawiam Edytowane 21 Marca 2017 przez breed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Na nie. - Obowiązkowo aktywne konto steam. Nie spełniasz tego wymagania zakup steam z cs 1.6. Popracuj również nad kulturą i używaniem mikrofonu @Ania ;) @happy @SUNN. #URLOP @Danke:*#URLOP Edytowane 21 Marca 2017 przez Frost` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi