Dzikoslaw Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 (edytowane) Witajcie Forumpowicze. Jestem Nowym bywalcem tej siecie gram już jakiś czas na DD2 #1 (sporadycznie) oraz DD2 #2 (częściej). Mam na imię Kamil, lat 20, moje zainteresowania to Piłka Nożna. Lubię sobie od czasu do czasu pomykać w cs po robocie jak każdy chyba :D. Pochodzę z miejścowości Ostrów Wielkopolski (takie tam miasteczko ). Myśle że spędze tutaj troszkę czasu chyba że inne obowiązki rodzinne nie skłonią mnie do zerwania z graniem . Gram pod Nickiem Dzikoslaw dlaczego taki ?, a jakoś się to wzieło z grania w piłke bo zawsze oram boisko jak dzik . Myśle że to będzie na tyle moich wypocin Pozdrawiam Administracje i całą ekipe tej Sieci. Edytowane 20 Marca 2017 przez Dzikoslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe( L )eK Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.cfg [^] Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Cześć C: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 cześć , w wolnej chwili zapraszam też na dd2/inf/nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Cześć, zapraszamy również na sieciowego teamspeak'a --> ts3.multi-head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi