Winn3R Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Twój nick podczas gry: Winn3R ! Godzina, data zdarzenia: 18:53 2017-03-20 Mapa: de_dust long STEAM_ID / IP: STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 0 : 1116013922 ' Uzasadnienie: napisałem w żartach że Phonexa cytuje : " Phonexa wykastrowali jak był mały i nie miał prawa głosu " i dostałem za to bana na 1h , za coś takiego bana na 1h bez przesady , jak by do mnie coś takiego gracz napisał na jego oczach to napewno by bana nie dostał a już napewno nie na 1h , proszę o wyjaśnienia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe( L )eK Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 @PHONEX zapraszamy z dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Przyznałeś się do obrazy. Odczekaj bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 @Winn3R przecież sam coś takiego zgłaszasz nam na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi