SQNFUN Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 (edytowane) Chciałem kogoś wyzywać na 'pojedynek grafików' ale nie mogę znaleźć wzoru, ponieważ temat wygasł, bądź nie mam do niego dostępu. Prosiłbym o zaktualizowanie działu pojedynków, nie wiem, może napisanie zasad i wzoru od nowa, bo ten zdecydowanie jest stary i nawet nie do końca go rozumiem. Edytowane 17 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Przecież wszystko jest tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 3 minuty temu, VEX` napisał: Przecież wszystko jest tutaj: Spróbuj w takim razie z regulaminu wejść we wzór pojedynku - nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Już powinno wszystko działać jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi