Juba Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Witam wszystkich z kręgu MH stary wyga ze mnie trójeczka z przodu Ogólnie zaiwaniam w budowlance (Szwecja-Polska) Gram u was Już jakiś czas, czyli 2 rok leci, przeważnie CoD 400 a i czasami na inne się wejdzie. o sobie Lubie piwko,mixery,nagrywki,Bmx,dobry film,żonę ,syna i dobrą zabawe. ogólnie zawsze mam nerwa na Haxy/czity,kozaków w necie. Ale da się mnie Lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 1 minutę temu, Mentosik. napisał: @SQNFUN lepiej uważaj!! siemaaa Nie rozumiem 4 minuty temu, Juba napisał: Witam wszystkich z kręgu MH stary wyga ze mnie trójeczka z przodu Ogólnie zaiwaniam w budowlance (Szwecja-Polska) Gram u was Już jakiś czas, czyli 2 rok leci, przeważnie CoD 400 a i czasami na inne się wejdzie. o sobie Lubie piwko,mixery,nagrywki,Bmx,dobry film,żonę ,syna i dobrą zabawe. ogólnie zawsze mam nerwa na Haxy/czity,kozaków w necie. Ale da się mnie Lubić Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManzKnowYou Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi