sypkilopez Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Jackpot nie wiem czy to błąd: na jackpocie było 34 klucze (czyjeś) ja tam dorzuciłem jeden klucz i wyskoczyło że mam bodajże 3/100 szanse na wygranie. Wlazłem ponownie za chwilę aby dodać kolejny klucz ale pomimo tego że jeden już dodałem w menu było że na jackpocie jest 36 kluczy( ktoś już tam dorzucił) a moje szanse wynoszą 0/100 ;/ Oczywiście jackpota wygrała osoba która namawiała aby wbijac na jackpota. Nicku nie pamiętam ale sytuacja miała miejsce wczoraj między 21.00 a 22.30 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Lipca 2017 Autor Administrator Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Na csgo 1,2,3 zostały wgrane poprawki. Przetestujcie czy nadal da się bugować i dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 @aquax zerknij jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirabi Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Na AWP jest rynek off i nie można się zamieniać. Super byłoby również gdyby losowanie skrzynek na kazdym serwerze pojawiało się na czacie a nie w MOTD, dlaczego? Ponieważ często nie da się zobaczyć, tak szybko znika motd. Druga sprawa to nie będzie automatycznie ginąć losowa drużyna nie wiadomo czemu. A i szkoda że nie da się obstawiać na jackpocie skrzynek, ale cóż proszę również o dodanie komendy /hud która będzie wyłączała informacje w lewym górnym rogu o randze, stosunku etc. przydatne na niskich rozdzielczościach. edit: i jak się doda wszystkie klucze jakie się posiada, to pokazuje że mamy szanse 0/100 i że nie możemy nic dodać. Z tymi szansami proszę o poprawienie, plus lepiej jakby wyświetlało się to w procentach a nie ułamkach. Problem występuje na AWP, nigdzie indziej go nie widziałem, bo nie grałem. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Mirabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Proponuje. Naprawienie Bugu związanego z tym że, jak kupi się broń to żeby nie dawało nam cudzego skina. Usunięcie części skinów do ak m4 i awp bo jest ich dużo a i tak gracze używają może Pięciu lub sześciu z nich. Na serwerze GO #8 jeden gracz po stronie CT respi się w niebie i spada z takiej "wysokości" a jeden z graczy TT respi się na środku. Problem występuje na mapie de_nuke. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez `KinG` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 2 Września 2017 Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Na serwerze #6 nie widać na czacie rangi danego gracza, a także /rangi jest wyłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi